Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ.

 


Αγαπητοί συμπολίτες, σύμφωνα με το 19/2024
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ της ΕΜΥ, από σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι και αύριο Δευτέρα 30.09.2024 αναμένονται και στην περιοχή μας θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι 7 - 8 μποφόρ.
Παρακαλείστε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αφενός μεν στην αποφυγή κάθε ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, αφού ο συνδυασμός πυρκαγιάς και ισχυρών ανέμων θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες...
 
Αφετέρου, στην προστασία μας από την πτώση δέντρων! 
Στην περιοχή μας έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την ασθένεια, την ξήρανση και την πτώση των πλατάνων. Αποφύγετε να βρίσκεστε κάτω από τέτοια δέντρα, ακόμη κι αν φαίνονται υγιή. 
Ενδεχομένως να ειναι επικίνδυνα. Απομακρύνετε επίσης σταθμευμένα οχήματα κάτω από πλατάνια ή άλλα δέντρα για την αποφυγή ζημιών από την πτώση κλαδιών ή ακόμη και την πτώση των ίδιων των δέντρων.
 
 Τέλος στην περίπτωση που ξεκινήσουν τα φαινόμενα και πρέπει να μετακινηθείτε, οδηγώντας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αποφύγετε κάθε μετακίνηση πεζοί, ενώ οι αλιείς και οι κάτοχοι σκαφών αναψυχής να επιστρέψουν πριν την έναρξη των φαινομένων..
 
 Πολιτική Προστασία 
του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Αννας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.